Ceremonie / Exista 6 produse.

Camasile pentru ceremonie produse de Gama sunt fabricate din cele mai bune materiale, au manseta pentru butoni si guler pentru papion. Croiala este stransa pe corp si majoritatea au nasturii ascunsi. Camasi rafinate, potrivite pentru evenimente speciale.

Camasa cu maneca lunga regular alba cu model in tesatura

Camasa cu maneca lunga, alba, cu model in tesatura. Croiala standard. O camasa rafinata, potrivita pentru evenimente speciale.
129 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga slim alba cu model in tesatura

Camasa cu maneca lunga, alba, cu model in tesatura. Croiala stransa pe corp. O camasa rafinata, potrivita pentru evenimente speciale.
129 lei
Disponibil

Camasa cu manseta pentru butoni si guler pentru papion slim alba

Camasa de ceremonie alba, cu manseta pentru butoni si guler pentru papion. Croiala stransa pe corp si nasturi ascunsi. O camasa rafinata, potrivita pentru evenimente speciale.
129 lei
Disponibil

Camasa cu manseta pentru butoni si guler pentru papion regular alba

Camasa de ceremonie alba, cu manseta pentru butoni si guler pentru papion. Croiala standard si nasturi ascunsi. O camasa rafinata, potrivita pentru evenimente speciale.
129 lei
Disponibil

Camasa cu manseta pentru butoni si guler pentru papion slim ivory

Camasa de ceremonie ivory, cu manseta pentru butoni si guler pentru papion. Croiala stransa pe corp si nasturi ascunsi. O camasa rafinata, potrivita pentru evenimente speciale.
129 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite

Camasa cu manseta pentru butoni slim alba

Camasa cu manseta pentru butoni, alba, intr-o culoare. Croiala stransa pe corp. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.
109 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite