Ceremonie / Exista 8 produse.

Camasile pentru barbati elegante de la Gama au design si material modern. Camasile pentru nunta sau ceremonie au manseta pentru butoni si guler pentru papion. Croiala este slim, stransa pe corp sau regular clasica. Camasi rafinate, potrivite pentru nunti si evenimente speciale.

Camasa alba cu maneca lunga regular 100% bumbac

Camasa barbati alba cu maneca lunga. Croiala regular din 100% bumbac, cu guler clasic. O camasa clasica alba stilata, potrivita pentru o tinuta business.
149 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite

Camasa alba slim cu maneca lunga 100% bumbac

Camasa barbati alba cu maneca lunga 100% bumbac, croiala slim fit, cu guler clasic. O camasa clasica alba stilata, potrivita pentru o tinuta business.
149 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite

Camasa cu maneca lunga regular alba cu model in tesatura

Camasa barbati cu maneca lunga, alba, cu model in tesatura. Croiala standard. O camasa rafinata, potrivita pentru evenimente speciale.
129 lei 109 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite
Pret redus!

Camasa cu manseta pentru butoni si guler pentru papion slim alba

Camasa barbati de ceremonie alba, cu manseta pentru butoni si guler pentru papion. Croiala stransa pe corp si nasturi ascunsi. O camasa rafinata, potrivita pentru evenimente speciale.
129 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga 2XL si 3XL alba uni

Camasa barbati cu maneca lunga, marime exceptionala, alba, intr-o culoare. Croiala standard. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.
109 lei
Disponibil

Camasa cu manseta pentru butoni si guler pentru papion regular alba

Camasa barbati de ceremonie alba, cu manseta pentru butoni si guler pentru papion. Croiala standard si nasturi ascunsi. O camasa rafinata, potrivita pentru evenimente speciale.
129 lei
Disponibil

Camasa cu manseta pentru butoni si guler pentru papion slim ivory

Camasa barbati de ceremonie ivory, cu manseta pentru butoni si guler pentru papion. Croiala stransa pe corp si nasturi ascunsi. O camasa rafinata, potrivita pentru evenimente speciale.
129 lei
Disponibil

Camasa cu manseta pentru butoni slim alba

Camasa barbati cu manseta pentru butoni, alba, intr-o culoare. Croiala stransa pe corp. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.
109 lei
Disponibil