Toate camasile / Exista 161 produse.

Camasi barbatesti cu design si material modern. Marimi romanesti de la 37 la 44.

Camasile pentru barbati de la Gama sunt croite din cele mai bune materiale. Calitatea este urmarita in toate fazele productiei, de la alegerea tesaturilor si pana la ambalarea produsului. Camasa si cravata sunt obiecte vestimentare clasice, prin natura lor. Cu toate acestea, tendintele actuale ne-au permis sa ne „jucam” cu noi croieli, modele si culori indraznete, realizand produse atractive si moderne. 

Alege din colectia noastra camasa care ti se potriveste cel mai bine in functie de stilul tau si ocazia la care o porti.

 

Camasi slim: camasi cu o croiala moderna stransa pe corp.

Camasi regular: camasi cu o croiala clasica standard.

Camasa cu maneca lunga regular cu imprimeuri mici bleumarin

Camasa barbati cu maneca lunga cu imprimeuri bleumarin. Croiala regular, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita pentru orice moment al zilei, fie ca esti la birou sau in oras.
129 lei
Stoc epuizat

Camasa cu maneca lunga regular cu imprimeuri bleumarin

Camasa barbati cu maneca lunga cu imprimeuri bleumarin. Croiala standard si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita pentru tinuta business si casual. 
129 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite

Camasa cu maneca lunga slim cu imprimeuri florale

Camasa barbati cu maneca lunga cu imprimeuri florale si croaiala slim fit. Guler clasic si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa care te scoate din anonimat.
129 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite

Camasa cu maneca lunga regular cu imprimeuri florale bleumarin

Camasa barbati cu maneca lunga cu imprimeuri florale bleumarin si croaiala clasica. Guler clasic si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa moderna pentru un barbat stilat.
149 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga slim alba cu imprimeuri visinii

Camasa barbati cu maneca lunga alba cu imprimeuri visinii si croaiala slim fit. Guler clasic si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa cu un croi modern potrivita pentru o tinuta casual.
149 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite

Camasa bleu cu maneca lunga slim

Camasa barbati bleu cu maneca lunga 100% bumbac. Croiala slim fit, guler clasic. Potrivita pentru o tinuta business.
149 lei
Disponibil

Camasa bleu regular cu maneca lunga

Camasa barbati bleu cu maneca lunga 100% bumbac. Croiala clasica potrivita pentru o tinuta business.
149 lei
Disponibil

Camasa alba cu maneca lunga regular 100% bumbac

Camasa barbati alba cu maneca lunga. Croiala regular din 100% bumbac, cu guler clasic. O camasa clasica alba stilata, potrivita pentru o tinuta business.
149 lei
Stoc epuizat

Camasa alba slim cu maneca lunga 100% bumbac

Camasa barbati alba cu maneca lunga 100% bumbac, croiala slim fit, cu guler clasic. O camasa clasica alba stilata, potrivita pentru o tinuta business.
149 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite

Camasa cu maneca lunga 100% bumbac cu dungi albe si negre regular

Camasa barbati cu maneca lunga 100% bumbac, cu dungi albe si negre. Croiala regular si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o tinuta business cat si pentru una casual.
149 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite

Camasa cu maneca lunga bleu cu buline 100% bumbac

Camasa barbati cu maneca lunga bleu cu buline de la Gama are o croaiala regular si este facuta din material de calitate impecabila 100% bumbac. Este o camasa potrivita atat pentru tinute casual. 
149 lei
Disponibil

Camasa bleumarin cu maneca lunga 100% bumbac slim cu imprimeuri

Camasa barbati bleumarin cu maneca lunga cu imprimeuri bleu cu o croiala slim fit. Material de calitate impecabila, 100% bumbac. O camasa potrivita pentru tinuta casual.
149 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga slim cu dungi si imprimeuri 100% bumbac

Camasa barbati cu maneca lunga cu dungi si imprimeuri de la Gama este facuta din cele mai bune materiale 100% bumbac. Are o croiala slim si nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. Este potrivita...
149 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite

Camasa cu maneca lunga bleumarin 100% bumbac regular cu buline

Camasa barbati bleumarin cu maneca lunga cu buline de la Gama este fabricata din bumbac 100%. Are o croiala stadard si este potrivita pentru o zi la birou dar si pentru iesiri in oras cu prietenii.
149 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite

Camasa cu maneca lunga slim bleumarin cu buline

Camasa barbati cu maneca lunga bluemarin cu buline de la Gama are o croiala slim fit, fiind potrivita pentru tinute casual.
129 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite

Camasa cu maneca lunga regular rosie cu buline

Camasa barbati cu maneca lunga rosie cu buline de la Gama are croiala regular si gulerul clasic. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras cu prietenii.
129 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite

Camasa cu maneca lunga slim rosie cu buline

Camasa barbati cu maneca lunga rosie cu buline de la Gama are croiala stransa pe cort si gulerul clasic. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras cu prietenii.
129 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite

Camasa cu maneca lunga regular cu imprimeuri

Camasa barbati cu maneca lunga cu imprimeuri are o croiala regular standard si este potrivita pentru tinute business.
129 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga slim cu imprimeuri

Camasa barbati cu maneca lunga cu imprimeuri visinii are croiala stransa pe corp si garnitura visinie asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras cu...
129 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite

Camasa cu maneca lunga regular bleu cu imprimeuri bleumarin

Camasa barbati cu maneca lunga bleu cu imprimeuri bleumarin de la Gama are croiala regular si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras cu...
129 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga cu dungi albastre 100% bumbac

Camasa barbati cu maneca lunga cu dungi albastre este fabricata din bumbac 100% si are croiala standard. Are garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. Se poate purta cu stil la tinute business. 
149 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga slim bleu cu imprimeuri bleumarin

Camasa barbati cu maneca lunga bleu cu imprimeuri bleumarin de la Gama are croiala stransa pe corp si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita pentru tinute casual.
129 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite

Camasa cu maneca lunga regular bleu cu imprimeuri colorate

Camasa barbati cu maneca lunga bleu cu imprimeuri colorate de la Gama are croiala standard si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras cu...
129 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga slim bleu cu imprimeuri colorate

Camasa barbati cu maneca lunga bleu cu imprimeuri colorate de la Gama are croiala stransa pe corp si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in...
129 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga regular alba cu imprimeuri colorate

Camasa barbati cu maneca lunga alba cu imprimeuri colorate de la Gama are croiala standard si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras cu...
129 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga slim alba cu imprimeuri colorate

Camasa barbati cu maneca lunga alba cu imprimeuri colorate de la Gama are croiala slim fit si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. Este potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras cu...
129 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga regular mov cu imprimeuri

Camasa barbati cu maneca lunga mov cu imprimeuri de la Gama are croiala standard. Este o camasa potrivita pentru tinute casual.
129 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga slim bleu cu imprimeuri mici

Camasa barbati cu maneca lunga bleu cu imprimeuri mici are croiala slim. Este o camasa potrivita pentru tinute casual.
129 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite

Camasa cu maneca lunga regular bleu cu imprimeuri mici

Camasa barbati cu maneca lunga bleu cu imprimeuri mici are croiala standard. Este o camasa potrivita pentru tinute casual.
129 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga regular cu imprimeuri mici

Camasa barbati cu maneca lunga cu imprimeuri de la Gama are croiala standard si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras cu prietenii.
129 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite

Camasa cu maneca lunga regular albastra cu imprimeuri

Camasa barbati cu maneca lunga albastra cu imprimeuri de la Gama are croiala standard si gulerul clasic. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras cu prietenii.
129 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga slim albastra cu imprimeuri

Camasa barbati cu maneca lunga albastra cu imprimeuri de la Gama are croiala slim si se potriveste la tinute casual.
129 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga regular bleumarin cu imprimeuri mici

Camasa barbati cu maneca lunga bleumarin cu imprimeuri mici are croiala regular si gulerul clasic. O camasa potrivita pentru orice moment al zilei, fie ca esti la birou sau in oras.
129 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite

Camasa rosie slim cu maneca lunga cu imprimeuri

Camasa barbati rosie cu maneca lunga cu imprimeuri are croiala strans pe corp si gulerul clasic. Este o camasa moderna care te scoate din anonimat, fiind potrivita pentru tinute casual.
129 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga slim cu imprimeuri colorate

Camasa barbati cu maneca lunga cu imprimeuri colorate are croiala stransa pe corp si gulerul clasic. Are nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. Este o camasa moderna care te scoate din anonimat,...
129 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite

Camasa cu maneca lunga regular bleumarin cu imprimeuri florale

Camasa barbati cu maneca lunga bleumarin cu imprimeuri florale are croiala regular si gulerul clasic. Este o camasa moderna potrivita pentru tinute casual.
129 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga slim bleumarin cu imprimeuri florale

Camasa barbati cu maneca lunga bleumarin cu imprimeuri florale are croiala stransa pe corp si gulerul clasic. Este o camasa moderna potrivita pentru tinute casual.
129 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga regular cu imprimeuri florale

Camasa barbati cu maneca lunga cu imprimeuri florale si croaiala regular. Guler clasic si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita pentru tinute casual.
129 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga regular albastra cu carouri

Camasa barbati cu maneca lunga, albastru cu maro, negru si alb, in carouri. Croiala standard, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o...
109 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga regular rosie cu carouri

Camasa barbati cu maneca lunga, rosu cu alb si negru, in carouri. Croiala standard, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in...
109 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga regular visinie cu carouri

Camasa barbati cu maneca lunga, visiniu cu alb si negru, in carouri. Croiala clasica, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire...
109 lei 89 lei
Stoc epuizat
Pret redus!

Camasa cu maneca lunga regular bleu cu dungi albe

Camasa barbati cu maneca lunga, alb cu bleu, in dungi. Croiala standard, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras cu...
109 lei 89 lei
Stoc epuizat
Pret redus!

Camasa cu maneca lunga regular bleumarin cu carouri

Camasa barbati cu maneca lunga, bleumarin cu visiniu, in carouri. Croiala standard, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in...
109 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga regular bleumarin cu carouri

Camasa barbati cu maneca lunga, bleumarin, in carouri cu alb si turcoaz. Croiala standard, nasturi asortati si insertie asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o...
109 lei 89 lei
Stoc epuizat
Pret redus!

Camasa cu maneca lunga regular visinie cu dungi

Camasa barbati cu maneca lunga, in dungi visiniu cu alb. Croiala standard, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras cu...
109 lei 89 lei
Disponibil
Pret redus!

Camasa cu maneca lunga regular bleumarin cu carouri

Camasa barbati cu maneca lunga, bleumarin cu alb, in carouri. Croiala standard, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras...
109 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga regular rosie cu carouri

Camasa barbati cu maneca lunga, rosie, in carouri mici cu alb si negru. Croiala standard, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o...
109 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga regular visinie cu carouri

Camasa barbati cu maneca lunga, in carouri cu visiniu, albastru, negru si alb. Croiala standard, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru...
109 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga regular albastru cu alb cu imprimeuri

Camasa barbati cu maneca lunga, albastra, in carouri mici, cu imprimeuri. Croiala stransa pe corp, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si...
109 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga slim bleumarin cu carouri

Camasa barbati cu maneca lunga, bleumarin, in carouri cu alb si bleu. Croiala stransa pe corp, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o...
109 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite

Camasa cu maneca lunga slim bleumarin cu carouri

Camasa barbati cu maneca lunga, bleumarin, in carouri rosu, cu alb si negru. Croiala stransa pe corp, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si...
109 lei 89 lei
Disponibil
Pret redus!

Camasa cu maneca lunga regular verde cu carouri

Camasa barbati cu maneca lunga, verde, in carouri bleumarin cu alb. Croiala standard, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire...
109 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite

Camasa cu maneca lunga regular bleumarin cu carouri

Camasa barbati cu maneca lunga, bleumarin, in carouri rosu, cu alb si negru. Croiala standard, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o...
109 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite

Camasa cu maneca lunga regular visinie cu carouri

Camasa barbati cu maneca lunga, visinie, in carouri mici, alb cu bleu si cu negru. Croiala standard, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si...
109 lei 89 lei
Stoc epuizat
Pret redus!

Camasa cu maneca lunga slim bleumarin cu carouri

Camasa barbati cu maneca lunga, bleumarin, in carouri rosu cu mov. Croiala standard, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in...
109 lei
Stoc epuizat

Camasa cu maneca lunga regular mov cu carouri

Camasa barbati cu maneca lunga, mov, in carouri mici, negru cu alb. Croiala standard, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire...
109 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga regular bleumarin cu carouri

Camasa barbati cu maneca lunga, bleumarin, in carouri cu alb si bleu. Croiala standard, nasturi asortati si insertie asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire...
109 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga slim albastra cu carouri

Camasa barbati cu maneca lunga, in carouri albastre cu maro, alb si negru. Croiala stransa pe corp si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in...
109 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga slim visinie cu carouri

Camasa barbati cu maneca lunga, in carouri cu visiniu, albastru, negru si alb. Croiala stransa pe corp, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si...
109 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite

Camasa cu maneca lunga slim albastra cu imprimeuri

Camasa cu maneca lunga, albastra, cu buline visinii. Croiala stransa pe corp, nasturi visinii si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras cu...
129 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite

Camasa cu maneca lunga slim albastru cu alb cu imprimeuri

Camasa barbati cu maneca lunga, albastra, in carouri mici, cu imprimeuri. Croiala stransa pe corp, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si...
109 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite

Camasa cu maneca lunga slim albastra cu dungi

Camasa barbati cu maneca lunga, albastra, in dungi. Croiala stransa pe corp, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras cu...
109 lei
Stoc epuizat

Camasa cu maneca lunga slim visinie cu dungi

Camasa barbati cu maneca lunga, visinie, in dungi. Croiala stransa pe corp, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras cu...
109 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite

Camasa cu maneca lunga slim albastra cu imprimeuri

Camasa barbati cu maneca lunga, albastra, cu buline. Croiala stransa pe corp si insertie asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras cu prietenii.
129 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga regular alba cu model in tesatura

Camasa barbati cu maneca lunga, alba, cu model in tesatura. Croiala standard. O camasa rafinata, potrivita pentru evenimente speciale.
129 lei 109 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite
Pret redus!

Camasa cu maneca lunga slim albastru cerneala cu carouri

Camasa barbati cu maneca lunga, albastru cerneala, in carouri. Croiala stransa pe corp, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire...
109 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga regular bleumarin cu carouri

Camasa barbati cu maneca lunga, bleumarin, in carouri. Croiala standard, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras cu...
109 lei 89 lei
Stoc epuizat
Pret redus!

Camasa cu maneca lunga slim albastra cu imprimeuri

Camasa barbati cu maneca lunga, albastra, cu imprimeuri. Croiala stransa pe corp si nasturi asortati. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras cu prietenii.
129 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga slim albastra cu imprimeuri

Camasa barbati cu maneca lunga, albastra, cu imprimeuri. Croiala stransa pe corp, nasturi asortati si insertie asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in...
129 lei 99 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite
Pret redus!

Camasa cu maneca lunga slim bleumarin cu carouri

Camasa barbati cu maneca lunga, bleumarin, in carouri. Croiala stransa pe corp, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras...
109 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga slim alba cu imprimeuri

Camasa barbati cu maneca lunga, alba, cu buline. Croiala stransa pe corp si nasturi asortati. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras cu prietenii.
129 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga slim alba cu imprimeuri

Camasa barbati cu maneca lunga, alba, cu imprimeuri. Croiala stransa pe corp, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras...
129 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite

Camasa cu maneca lunga slim alba cu imprimeuri

Camasa barbati cu maneca lunga, alba, cu buline. Croiala stransa pe corp si nasturi asortati. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras cu prietenii.
129 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite

Camasa cu maneca lunga regular rosie cu carouri

Camasa barbati cu maneca lunga, rosie, in carouri. Croiala standard, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras cu prietenii.
109 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite

Camasa cu maneca lunga slim maro cu carouri

Camasa barbati cu maneca lunga, maro, in carouri. Croiala stransa pe corp, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras cu...
109 lei 89 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite
Pret redus!

Camasa cu maneca lunga regular albastra cu carouri

Camasa barbati cu maneca lunga, albastra, in carouri. Croiala standard, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras cu...
109 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite

Camasa cu maneca lunga slim albastra cu imprimeuri

Camasa barbati cu maneca lunga, albastra, cu buline. Croiala stransa pe corp, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras...
129 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga slim alba cu imprimeuri

Camasa barbati cu maneca lunga, alba, cu imprimeuri. Croiala stransa pe corp, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras...
129 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite

Camasa cu maneca lunga regular gri cu imprimeuri

Camasa barbati cu maneca lunga, gri, cu imprimeuri. Croiala standard, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras cu...
129 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite

Camasa cu maneca lunga regular lila cu imprimeuri

Camasa barbati cu maneca lunga, lila, cu buline. Croiala standard, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras cu prietenii.
129 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite

Camasa cu maneca lunga slim lila cu imprimeuri

Camasa barbati cu maneca lunga, lila, cu imprimeuri. Croiala stransa pe corp, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras...
129 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite

Camasa cu maneca lunga regular alba cu imprimeuri

Camasa barbati cu maneca lunga, alba, cu imprimeuri bleumarin.  Croiala standard, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in...
129 lei 109 lei
Stoc epuizat
Pret redus!

Camasa cu maneca lunga regular albastra cu carouri

Camasa barbati cu maneca lunga, albastra, in carouri. Croiala standard, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor.O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras cu...
109 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite

Camasa cu maneca lunga regular visinie cu carouri

Camasa barbati cu maneca lunga, visinie, in carouri. Croiala standard, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras cu...
109 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite

Camasa cu maneca lunga regular alba cu imprimeuri

Camasa barbati cu maneca lunga, alba, cu imprimeuri bleumarin. Croiala standard, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in...
129 lei 99 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite
Pret redus!

Camasa cu maneca lunga slim alba cu imprimeuri

Camasa barbati cu maneca lunga, alba, cu imprimeuri bleumarin. Croiala stransa pe corp, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire...
129 lei 99 lei
Stoc epuizat
Pret redus!

Camasa cu maneca lunga regular bleu cu imprimeuri

Camasa barbati cu maneca lunga, bleu, cu imprimeuri rosu cu bleumarin. Croiala standard, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o...
129 lei 109 lei
Stoc epuizat
Pret redus!

Camasa cu maneca lunga slim mov cu carouri

Camasa barbati cu maneca lunga, mov, in carouri. Croiala stransa pe corp si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras cu prietenii.
109 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga slim rosie cu carouri

Camasa barbati cu maneca lunga, rosie, in carouri. Croiala stransa pe corp si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras cu prietenii.
109 lei 89 lei
Stoc epuizat
Pret redus!

Camasa cu maneca lunga slim bleumarin cu carouri

Camasa barbati cu maneca lunga, bleumarin in carouri. Croiala stransa pe corp, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras...
109 lei 89 lei
Disponibil
Pret redus!

Camasa cu maneca lunga slim bleu cu dungi

Camasa barbati cu maneca lunga, bleu, in dungi. Croiala stransa pe corp, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras cu...
109 lei 89 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite
Pret redus!

Camasa cu maneca lunga slim turcoaz cu carouri

Camasa barbati cu maneca lunga, turcoaz, in carouri. Croiala stransa pe corp si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras cu prietenii.
109 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga regular turcoaz cu carouri

Camasa barbati cu maneca lunga, turcoaz, in carouri. Croiala standard si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras cu prietenii.
109 lei 89 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite
Pret redus!

Camasa cu maneca lunga slim albastra cu dungi

Camasa barbati cu maneca lunga, albastra, in dungi. Croiala stransa pe corp, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras cu...
109 lei 89 lei
Stoc epuizat
Pret redus!

Camasa cu maneca lunga regular albastra cu dungi

Camasa barbati cu maneca lunga, albastra, in dungi. Croiala standard, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras cu...
109 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite

Camasa cu maneca lunga slim bleu cu carouri

Camasa barbati cu maneca lunga, bleu, in carouri. Croiala standard, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si am mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras cu prietenii.
109 lei 89 lei
Stoc epuizat
Pret redus!

Camasa cu maneca lunga slim bleumarin cu carouri

Camasa barbati cu maneca lunga, bleumarin, in carouri. Croiala stransa pe corp si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras cu prietenii.
109 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite

Camasa cu maneca lunga slim bleumarin cu carouri

Camasa barbati cu maneca lunga, bleumarin, in carouri. Croiala stransa pe corp si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras cu prietenii.
109 lei 89 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite
Pret redus!

Camasa cu maneca lunga slim fucsia cu carouri

Camasa barbati cu maneca lunga,fucsia, in carouri. Croiala stransa pe corp si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras cu prietenii.
109 lei
Disponibil