Toate camasile / Exista 159 produse.

Camasile pentru barbati de la Gama sunt croite din cele mai bune materiale. Calitatea este urmarita in toate fazele productiei, incepand cu alegerea tesaturilor si incheiind cu ambalarea produsului. Camasa si cravata sunt obiecte vestimentare clasice, prin natura lor. Cu toate acestea, tendintele actuale ne-au permis sa ne „jucam” cu noi croieli, modele si culori indraznete, realizand produse atractive si moderne. 

Alege din colectia noastra, camasa care ti se potriveste cel mai bine in functie de stilul tau si ocazia pentru care o porti.

Camasa cu maneca lunga slim bleumarin cu dungi

Camasa cu maneca lunga, bleumarin, cu dungi albe. Croiala stransa pe corp, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului ai al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras cu...
98 lei
Stoc epuizat

Camasa cu maneca lunga slim galbena cu carouri

Camasa cu maneca lunga, in carouri, combinatie de galben cu albastru si alb. Croiala stransa pe corp si garnitura asortata la interiorul gulerului ai al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in...
98 lei 78 lei
Disponibil
Pret redus!

Camasa cu maneca lunga slim verde cu carouri

Camasa cu maneca lunga, in carouri, combinatie de verde cu albastru si alb. Croiala stransa pe corp si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in...
98 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga slim visinie cu carouri

Camasa cu maneca lunga,in carouri, combinatie de visiniu cu alb. Croiala stransa pe corp si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras cu...
98 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite

Camasa cu maneca lunga regular maro cu carouri

Camasa cu maneca lunga, in carouri, in combinatie de maro cu bleumarin si alb. Croiala standard si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras...
98 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite

Camasa cu maneca lunga slim portocalie cu carouri

Camasa cu maneca lunga, in carouri, combinatie de portocaliu cu albastru si alb. Croiala stransa pe corp si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire...
109 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga slim turcoaz cu carouri

Camasa cu maneca lunga, in carouri, combinatie de turcoaz, bleumarin si alb. Croiala stransa pe corp si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in...
109 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga regular alba cu imprimeuri

Camasa cu maneca lunga, alba, cu imprimeuri bleumarin. Croiala standard, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras cu...
129 lei
Stoc epuizat

Camasa cu maneca lunga regular alba cu imprimeuri

Camasa cu maneca lunga, alba, cu imprimeuri bleumarin cu rosu. Croiala standard, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou cat si pentru o iesire in oras...
129 lei
Stoc epuizat

Camasa cu maneca lunga 100% bbc regular rosie

Camasa cu maneca lunga, 100% bumbac, alba cu punctulete rosii. Croiala standard, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa rafinata, potrivita pentru evenimente speciale.
149 lei 89 lei
Stoc epuizat
Pret redus!

Camasa cu maneca lunga 100% bbc regular alba

Camasa cu maneca lunga, 100% bumbac, alba, intr-o culoare. Croiala standard. O camasa rafinata, potrivita pentru evenimente speciale.
149 lei
Stoc epuizat

Camasa cu maneca lunga 100% bbc slim roz

Camasa cu maneca lunga, 100% bumbac, roz, intr-o culoare. Croiala stransa pe corp. O camasa rafinata, potrivita pentru evenimente speciale.
149 lei 109 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite
Pret redus!

Camasa cu maneca lunga 100% bbc regular mov

Camasa cu maneca lunga, 100% bumbac, mov, intr-o culoare. Croiala standard. O camasa rafinata, potrivita pentru evenimente speciale.
149 lei 99 lei
Stoc epuizat
Pret redus!

Camasa cu maneca lunga 100% bbc slim albastra

Camasa cu maneca lunga, 1005 bumbac, albastra, intr-o culoare. Croiala stransa pe corp. O camasa rafinata, potrivita pentru evenimente speciale.
149 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite

Camasa cu maneca lunga 100% bbc slim albastru inchis

Camasa cu maneca lunga, 100% bbc, albastru inchis, intr-o culoare. Croiala stransa pe corp, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa rafinata, potrivita pentru evenimente speciale.
149 lei 109 lei
Stoc epuizat
Pret redus!

Camasa cu maneca lunga 100% bbc slim mov

Camasa cu maneca lunga, 100% bbc, mov, intr-o culoare. Croiala stransa pe corp. O camasa rafinata, potrivita pentru evenimente speciale.
149 lei 99 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite
Pret redus!

Camasa cu maneca lunga 100% bbc slim alba

Camasa cu maneca lunga, 100% bumbac, alba, intr-o culoare. Croiala stransa pe corp. O camasa rafinata, potrivita pentru evenimente speciale.
149 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga 100% bbc regular albastra

Camasa cu maneca lunga, 100% bumbac, albastra, intr-o culoare. Croiala standard. O camasa rafinata, potrivita pentru evenimente speciale.
149 lei
Stoc epuizat

Camasa cu maneca lunga slim visinie cu picouri

Camasa cu maneca lunga, visinie, cu picouri. Croaiala stransa pe corp. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou cat si pentru o iesire in oras cu prietenii.
129 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga slim alba cu imprimeuri bleu

Camasa cu maneca lunga alba, cu imprimeuri bleu. Croiala stransa pe corp, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou cat si pentru o iesire in oras cu...
129 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite

Camasa cu maneca lunga slim bleumarin cu dungi si imprimeuri

Camasa cu maneca lunga, bleumarin, in dungi cu imprimeuri. Croiala stransa pe corp, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou cat si pentru o iesire in...
129 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite

Camasa cu maneca lunga slim albastru inchis cu picouri

Camasa cu maneca lunga, albastru inchis, cu picouri. Croiala stransa pe corp. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou cat si pentru o iesire in oras cu prietenii.
129 lei
Stoc epuizat

Camasa cu manseta pentru butoni si guler pentru papion slim alba

Camasa de ceremonie alba, cu manseta pentru butoni si guler pentru papion. Croiala stransa pe corp si nasturi ascunsi. O camasa rafinata, potrivita pentru evenimente speciale.
129 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga 2XL si 3XL albastra uni

Camasa cu maneca lunga, marime exceptionala, albastra, intr-o singura culoare. Croiala standard. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.
109 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga 2XL si 3XL neagra uni

Camasa cu maneca lunga, marime exceptionala, neagra, intr-o culoare. Croiala standard. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.
109 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga 2XL si 3XL alba uni

Camasa cu maneca lunga, marime exceptionala, alba, intr-o culoare. Croiala standard. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.
109 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga XXXL bej uni

Camasa cu maneca lunga, marime exceptionala, bej, intr-o culoare. Croiala standard. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.
109 lei
Stoc epuizat

Camasa cu maneca lunga 2XL si 3XL crem uni

Camasa cu maneca lunga, marime exceptionala, crem, intr-o culoare. Croiala standard. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.
109 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga 2XL si 3XL albastru cerneala uni

Camasa cu maneca lunga, marime exceptionala, albastru cerneala, intr-o culoare. Croiala standard. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.
109 lei
Stoc epuizat

Camasa cu maneca lunga 2XL si 3XL lila uni

Camasa cu maneca lunga, marime exceptionala, lila, intr-o culoare. Croiala standard. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.
109 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga 2XL si 3XL vernil uni

Camasa cu maneca lunga, marime exceptionala, vernil, intr-o culoare. Croiala standard. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.
109 lei
Stoc epuizat

Camasa cu maneca lunga 2XL si 3XL mov uni

Camasa cu maneca lunga, marime exceptionala, mov, intr-o culoare.Croiala standard. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.
109 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga slim in carouri, in combinatie de galben, roz si albastru

Camasa cu maneca lunga, in carouri, combinatie de galben, roz si albastru. Croiala stransa pe corp si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou cat si pentru o iesire in...
109 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite

Camasa cu maneca lunga slim mov cu carouri

Camasa cu maneca lunga, in carouri, combinatie de mov cu visiniu. Croiala stransa pe corp si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou cat si pentru o iesire in oras cu...
109 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite

Camasa cu maneca lunga slim albastra cu carouri

Camasa cu maneca lunga, albastra, in carouri. Croiala stransa pe corp si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou cat si pentru o iesire in oras cu prietenii.
109 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite

Camasa cu maneca lunga slim bleumarin cu buline

Camasa cu maneca lunga, bleumarin, cu buline. Croiala stransa pe corp si garnitura asortata la interiorul gulerului ai al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou cat si pentru o iesire in oras cu prietenii.
129 lei
Disponibil

Camasa cu manseta pentru butoni si guler pentru papion regular alba

Camasa de ceremonie alba, cu manseta pentru butoni si guler pentru papion. Croiala standard si nasturi ascunsi. O camasa rafinata, potrivita pentru evenimente speciale.
129 lei
Disponibil

Camasa cu manseta pentru butoni si guler pentru papion slim ivory

Camasa de ceremonie ivory, cu manseta pentru butoni si guler pentru papion. Croiala stransa pe corp si nasturi ascunsi. O camasa rafinata, potrivita pentru evenimente speciale.
129 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite

Camasa cu maneca lunga regular gri deschis uni

Camasa cu maneca lunga, gri, intr-o culoare. Croiala standard. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.
98 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga regular portocalie uni

Camasa cu maneca lunga, portocalie, intr-o culoare. Croiala standard. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.
98 lei 78 lei
Disponibil
Pret redus!

Camasa cu maneca lunga slim mov uni

Camasa cu maneca lunga, mov, intr-o culoare. Croiala stransa pe corp. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.
98 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga slim bej uni

Camasa cu maneca lunga, bej, intr-o culoare. Croiala stransa pe corp. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.
98 lei 78 lei
Stoc epuizat
Pret redus!

Camasa cu maneca lunga slim rosie uni

Camasa cu maneca lunga, rosie, intr-o culoare. Croiala stransa pe corp. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.
98 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga slim mov uni

Camasa cu maneca lunga, mov, intr-o culoare. Croiala stransa pe corp. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.
98 lei 78 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite
Pret redus!

Camasa cu maneca lunga slim bleu uni

Camasa cu maneca lunga, bleu, intr-o culoare. Croiala stransa pe corp. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.
98 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga regular bleu uni

Camasa cu maneca lunga, bleu, intr-o culoare. Croiala standard. O camasa eleganta care se potriveste in orice imprejurare.
98 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga regular alba

Camasa cu maneca lunga, alba, intr-o culoare. Croiala standard. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.
98 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga regular mov uni

Camasa cu maneca lunga, mov, intr-o culoare. Croiala standard. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.
98 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga slim crem uni

Camasa cu maneca lunga, crem, intr-o culoare. Croiala stransa pe corp. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.
98 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga slim neagra uni

Camasa cu maneca lunga, neagra, intr-o culoare. Croiala stransa pe corp. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.
98 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga slim bleumarin uni

Camasa cu maneca lunga, bleumarin, intr-o culoare. Croiala stransa pe corp. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.
98 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga slim alba

Camasa cu maneca lunga, alba, intr-o culoare. Croiala stransa pe corp. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.
98 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga regular neagra uni

Camasa cu maneca lunga, neagra, intr-o culoare. Croiala standard. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.
98 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga regular crem uni

Camasa cu maneca lunga, crem, intr-o culoare. Croiala standard. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.
98 lei
Disponibil

Camasa cu manseta pentru butoni slim alba

Camasa cu manseta pentru butoni, alba, intr-o culoare. Croiala stransa pe corp. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.
109 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga slim alba cu nasturi negri

Camasa cu maneca lunga, alba, intr-o culoare. Croiala stransa pe corp si nasturi negri. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.
98 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite

Camasa cu maneca lunga regular roz uni

Camasa cu maneca lunga, roz, intr-o culoare.Croiala standard.O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.
98 lei 78 lei
Disponibil
Pret redus!

Camasa cu maneca lunga regular vernil uni

Camasa cu maneca lunga, vernil, intr-o culoare. Croiala standard. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.
98 lei
Stoc epuizat

Camasa cu maneca lunga slim mov pruna uni

Camasa cu maneca lunga, mov pruna, intr-o culoare. Croiala stransa pe corp. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.
98 lei 78 lei
Stoc epuizat
Pret redus!

Camasa cu maneca lunga slim portocalie uni

Camasa cu maneca lunga, portocalie, intr-o culoare. Croiala stransa pe corp. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.
98 lei 78 lei
Produs disponibil cu optiuni diferite
Pret redus!