Marimi mari / Exista 5 produse.

Camasile barbatesti Gama sunt produse din cele mai bune materiale cu migala si grija pentru detalii. Camasile Gama sunt disponibile si in marimi mari 2XL si 3XL. Alege sa porti o camasa moderna si sa arati bine oriunde ai fi: la birou, in oras sau la evenimente.

Camasa cu maneca lunga 2XL si 3XL albastra uni

Camasa barbati cu maneca lunga, marime exceptionala, albastra, intr-o singura culoare. Croiala standard. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.
109 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga 2XL si 3XL neagra uni

Camasa barbati cu maneca lunga, marime exceptionala, neagra, intr-o culoare. Croiala standard. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.
109 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga 2XL si 3XL alba uni

Camasa barbati cu maneca lunga, marime exceptionala, alba, intr-o culoare. Croiala standard. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.
109 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga 2XL si 3XL lila uni

Camasa barbati cu maneca lunga, marime exceptionala, lila, intr-o culoare. Croiala standard. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.
109 lei
Disponibil

Camasa cu maneca lunga 2XL si 3XL mov uni

Camasa barbati cu maneca lunga, marime exceptionala, mov, intr-o culoare.Croiala standard. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.
109 lei
Disponibil