Colectii trecute / Exista 50 produse.

Camasa cu maneca lunga regular alba cu dungi bleu

Camasa barbati cu maneca lunga, bleu cu alb, in dungi. Croiala standard, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrvita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras cu...

Camasa cu maneca lunga regular albastra cu carouri

Camasa barbati cu maneca lunga, in carouri, albastra. Croiala standard, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras cu...

Camasa cu maneca lunga slim bleumarin cu imprimeuri

Camasa barbati cu maneca lunga, bleumarin, cu buline. Croiala stransa pe corp, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras...

Camasa cu maneca lunga regular albastra cu carouri

Camasa barbati cu maneca lunga, albastra, in carouri mici. Croiala standard, nasturi contrast si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras cu...

Camasa cu maneca lunga slim bleumarin cu carouri

Camasa barbati cu maneca lunga, bleumarin, in carouri. Croiala stransa pe corp, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras...

Camasa cu maneca lunga regular bleu cu dungi

Camasa barbati cu maneca lunga, bleu, in dungi. Croiala clasica, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras cu prietenii.

Camasa cu maneca lunga slim bleumarin cu carouri

Camasa barbati cu maneca lunga, bleumarin, in carouri. Croiala stransa pe corp si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras cu prietenii.

Camasa cu maneca lunga regular bleu cu carouri

Camasa barbati cu maneca lunga, bleu, in carouri. Croiala standard, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras cu prietenii.

Camasa cu maneca lunga regular galbena cu carouri

Camasa barbati cu maneca lunga, galbena, in carouri. Croiala standard si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras cu prietenii.

Camasa cu maneca lunga regular bleu cu dungi

Camasa cu maneca lunga, bleu, in dungi. Croiala standard, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras cu prietenii.
98 lei
Stoc epuizat

Camasa cu maneca lunga slim rosie cu carouri

Camasa barbati cu maneca lunga, rosie, in carouri. Croiala stransa pe corp, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras cu...

Camasa cu maneca lunga slim bleumarin cu dungi

Camasa barbati cu maneca lunga, bleumarin, cu dungi albe. Croiala stransa pe corp, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului ai al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in...

Camasa cu maneca lunga regular rosie cu carouri

Camasa cu maneca lunga, in carouri, combinatie de rosu cu negru si alb. Croiala standard si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras cu...

Camasa cu maneca lunga regular alba cu imprimeuri

Camasa barbati cu maneca lunga, alba, cu imprimeuri bleumarin. Croiala standard, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in...

Camasa cu maneca lunga regular alba cu imprimeuri

Camasa barbati cu maneca lunga, alba, cu imprimeuri bleumarin cu rosu. Croiala standard, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou cat si pentru o iesire...

Camasa cu maneca lunga 100% bbc regular rosie

Camasa barbati cu maneca lunga, 100% bumbac, alba cu punctulete rosii. Croiala standard, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa rafinata, potrivita pentru evenimente speciale.

Camasa cu maneca lunga 100% bbc regular alba

Camasa barbati cu maneca lunga, 100% bumbac, alba, intr-o culoare. Croiala standard. O camasa rafinata, potrivita pentru evenimente speciale.

Camasa cu maneca lunga 100% bbc slim roz

Camasa barbaticu maneca lunga, 100% bumbac, roz, intr-o culoare. Croiala stransa pe corp. O camasa rafinata, potrivita pentru evenimente speciale.

Camasa cu maneca lunga 100% bbc slim albastra

Camasa cu maneca lunga, 100% bumbac, in combinatie de albastru cu alb. Croiala stransa pe corp, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa rafinata, potrivita pentru evenimente speciale.

Camasa cu maneca lunga 100% bbc regular mov

Camasa barbati cu maneca lunga, 100% bumbac, mov, intr-o culoare. Croiala standard. O camasa rafinata, potrivita pentru evenimente speciale.

Camasa cu maneca lunga 100% bbc slim albastru inchis

Camasa barbati cu maneca lunga, 100% bbc, albastru inchis, intr-o culoare. Croiala stransa pe corp, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa rafinata, potrivita pentru evenimente speciale.

Camasa cu maneca lunga 100% bbc slim mov

Camasa barbati cu maneca lunga, 100% bbc, mov, intr-o culoare. Croiala stransa pe corp. O camasa rafinata, potrivita pentru evenimente speciale.

Camasa cu maneca lunga 100% bbc regular albastra

Camasa barbati cu maneca lunga, 100% bumbac, albastra, intr-o culoare. Croiala standard. O camasa rafinata, potrivita pentru evenimente speciale.

Camasa cu maneca lunga slim albastru inchis cu picouri

Camasa barbati cu maneca lunga, albastru inchis, cu picouri. Croiala stransa pe corp. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou cat si pentru o iesire in oras cu prietenii.

Camasa cu maneca lunga XXXL bej uni

Camasa barbati cu maneca lunga, marime exceptionala, bej, intr-o culoare. Croiala standard. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.

Camasa cu maneca lunga 2XL si 3XL albastru cerneala uni

Camasa barbati cu maneca lunga, marime exceptionala, albastru cerneala, intr-o culoare. Croiala standard. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.

Camasa cu maneca lunga 2XL si 3XL vernil uni

Camasa barbati cu maneca lunga, marime exceptionala, vernil, intr-o culoare. Croiala standard. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.

Camasa cu maneca lunga regular rosie cu carouri

Camasa cu maneca lunga, rosie, in carouri. Croiala standard, garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou cat si pentru o iesire in oras cu prietenii.

Camasa cu maneca lunga regular maro cu carouri

Camasa cu maneca lunga, maro, in carouri. Croiala standard, garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou cat si pentru o iesire in oras cu prietenii.

Camasa cu maneca lunga regular in carouri, combinatie de mov cu visiniu

Camasa cu maneca lunga, mov, in carouri. Croiala standard, garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou cat si pentru o iesire in oras cu prietenii.

Camasa cu maneca lunga regular in carouri, combinatie de bleumarin, verde si maro

Camasa cu maneca lunga, combinatie de bleumarin, verde si maro, in carouri. Croiala standard, garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou cat si pentru o iesire in oras cu...

Camasa cu maneca lunga regular albastra cu carouri

Camasa cu maneca lunga, albastra, in carouri. Croiala strandard, garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou cat si pentru o iesire in oras cu prietenii.

Camasa cu maneca lunga slim alba cu nasturi bleumarin

Camasa cu maneca lunga, alba, intr-o culoare. Croiala stransa pe corp si garnitura asortata la interiorul gulerului si mansetelor. Nasturi bleumarin. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.

Camasa cu maneca lunga slim alba cu nasturi bleumarin

Camasa cu maneca lunga, alba, intr-o culoare. Croiala stransa pe corp si garnitura asortata la interiorul gulerului si mansetelor. Nasturi bleumarin. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.

Camasa cu maneca lunga slim alba cu nasturi bleumarin

Camasa cu maneca lunga, alba, intr-o culoare. Croiala stransa pe corp si garnitura asortata la interiorul gulerului si mansetelor. Nasturi bleumarin. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.

Camasa cu maneca lunga slim albastra cu dungi

Camasa cu maneca lunga, in dungi, combinatie de albastru cu alb. Croiala stransa pe corp, nasturi negri si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou cat si pentru o iesire...

Camasa cu maneca lunga slim mov cu dungi

Camasa cu maneca lunga, mov, in dungi. Croiala stransa pe corp, garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou cat si pentru o iesire in oras cu prietenii.

Camasa cu maneca lunga slim fucsia cu dungi

Camasa cu maneca lunga, fucsia, in dungi. Croiala stransa pe corp, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou cat si pentru o iesire in oras cu prietenii.

Camasa cu maneca lunga slim bej uni

Camasa barbati cu maneca lunga, bej, intr-o culoare. Croiala stransa pe corp. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.

Camasa cu maneca lunga regular gri uni

Camasa cu maneca lunga, gri, intr-o culoare. Croiala standard. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.

Camasa cu maneca lunga regular vernil uni

Camasa barbati cu maneca lunga, vernil, intr-o culoare. Croiala standard. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.

Camasa cu maneca lunga slim mov pruna uni

Camasa barbati cu maneca lunga, mov pruna, intr-o culoare. Croiala stransa pe corp. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.

Camasa cu maneca lunga slim portocalie uni

Camasa  barbati cu maneca lunga, portocalie, intr-o culoare. Croiala stransa pe corp. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.

Camasa cu maneca lunga regular lila cu dungi

Camasa cu maneca lunga, lila, in dungi. Croiala standard, garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou cat si pentru o iesire in oras cu prietenii.

Camasa cu maneca lunga regular bleu cu dungi

Camasa cu maneca lunga, bleu, in dungi. Croiala standard, garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou cat si pentru o iesire in oras cu prietenii.

Camasa cu maneca lunga regular maro cu carouri

Camasa cu maneca lunga, maro, in carouri. Croiala standard, nasturi asortati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou cat si pentru o iesire in oras cu prietenii.

Camasa cu maneca lunga regular mov cu carouri

Camasa cu maneca lunga, mov, in carouri. Croiala standard, garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou cat si pentru o iesire in oras cu prietenii.

Camasa cu maneca lunga regular mov cu dungi

Camasa cu maneca lunga, mov, in dungi. Croiala standard, garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou cat si pentru o iesire in oras cu prietenii.

Camasa cu maneca lunga regular mov cu carouri

Camasa cu maneca lunga, mov, in carouri. Croiala standard, garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou cat si pentru o iesire in oras cu prietenii.

Camasa cu maneca lunga regular rosie cu carouri

Camasa cu maneca lunga, rosie, in carouri. Croiala standard, nasturi grupati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou cat si pentru o iesire in oras cu prietenii.